Οι ξύλινες τσάντες «MC+» διαθέσιμες στο ίντερνετ!
22/06/2017
Προβολή Όλων

Οι ξύλινες γυναικείες τσάντες από την Λευκάδα

Ο Ανδρέας Βαλλιανάτος κατάγεται από την Κεφαλλονιά και ζει με την σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά στην Λυγιά της Λευκάδας.

Το επάγγελμα του είναι ξυλουργός, όμως η δημιουργικότητα του δεν σταματά στις ξύλινες επαγγελματικές κατασκευές. Στον ελεύθερο χρόνο του κατασκευάζει διάφορες δημιουργίες όπως διακοσμητικά χώρου, κοσμήματα κα. από μέταλλο, δέρμα και ξύλο.

Εδώ και μερικούς μήνες στο εργαστήρι του, ο Ανδρέας δημιούργησε χειροποίητες ξύλινες γυναικείες τσάντες, διαφόρων σχεδίων και μεγέθους, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από τον ίδιο.

Οι πρώτες κυρίες που είχαν την τύχη να αποκτήσουν τις ξύλινες τσάντες MC+, τον προέτρεψαν να συνεχίσει την παραγωγή τους, έτσι ο Ανδρέας κατάφερε με σκληρή δουλειά και μεράκι, το καλοκαίρι, να ολοκληρώσει την πρώτη του σειρά.

Οι χειροποίητες τσάντες MC+, κατασκευάζονται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, τις οποίες προμηθεύεται από επαγγελματίες της Λευκάδας, προκειμένου να στηρίξει την τοπική αγορά.

Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι χωρίς την χρήση βιομηχανικών εργαλείων και απαιτείται χρόνος 4-7 ημερών τουλάχιστον για να δημιουργηθεί μία τσάντα.

Δεν περιέχουν χημικά και λουστράρονται με μια κρέμα την οποία φτιάχνει ο ίδιος που εκτός των άλλων φυσικών συστατικών περιέχει φυσικό μελισσοκέρι που προμηθεύεται από ντόπιο παραγωγό.

Ο αριθμός των ξεχωριστών αυτών γυναικείων αξεσουάρ, είναι περιορισμένος και επίσης κάθε τσάντα είναι μοναδική αφού καμία δεν έχει το ίδιο σχέδιο με κάποια άλλη.

Στην Λευκάδα, μπορείτε να προμηθευτείτε τις τσάντες MC+ από τα καταστήματα “Κατοικείν”, “Έαρ” και “Liotrivi Gallery”

Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή συνέχεια στην προσπάθεια του.

Via : My Lefkada | www.mylefkada.gr